Fars dag-present till pappan med motorcykel

tavla med min motorcykel

Har du en motorcykelintresserad pappa och vet inte vad du ska ge honom på fars dag? Då har vi världens bästa tips. Se nedan!

Present till motorcykelfantasten

Vad passar bättre än en personlig motorcykel-poster till pappa på fars dag? Våra motorcykel-tavlor passar lika perfekt i garaget som i hallen eller vardagsrummet. Du behöver endast ladda upp ett foto på pappas motorcykel i profil och skriva din personliga text, så dimper postern ner i brevlådan inom 2-5 arbetsdagar.

En personlig fars dag-present

Med en alldeles unik och personlig motorcykel-poster kommer du göra farsan riktigt glad på fars dag. Kanske är det vår storsäljare Personlig Motorcykel-poster Sketch Klassisk som kommer vara den där perfekta gåvan? Du hittar alla våra motorcykel-posters här!

Frågor? Klicka här!

Tips på fars dag-presenter

VINTAGE
449 kr549 kr
ACTION
SKETCH
RETRO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *